Det här är vi som driver Ängsö Fisk. Per Vidlund Yrkesfiskare.
Pauline Vidlund - Fiskbutik & Fiskarfruns´Cafe´

 

Vi har produktskyddat varumärke ® Vilket innebär att det är endast hos oss det går att handla produkter fiskade eller producerade av Ängsö Fisk och med namnet Ängsö i och de Restauranger som vi leverarar till (se under fliken information).Vi säljer ingen fisk eller fiskprodukter till någon butik. Felaktig marknadsföring eller saluföring av fiskprodukter med namnet Ängsö Fisk  eller Ängsö  gös ,file  gädda osv är varumärkesintrång . För mer information www.prv.se

 

Nyheter 2020.

Till säsongstarten kommer vi börja servera fisk & smögåsar i  vår lilla trevliga Fiskbutik. Under hösten och vintern pågår nu alla förberedelser så vi är redo att öppna till 1Maj.-20

Renoveringar och investeringar i miljö & energi vänliga nya maskiner till fiskbutik .

Frysgondol där kunden själv väljer av våra fiskprodukter , manuell fiskexponeringsdisk för färsk och rökt fisk , fisketikettvåg, exponeringskylar för smörgåsar såser  inlagdsill osv.

Beredningskyl för matbeställningar. Med vår extra ismaskin kommer vi kunna erbjuda  de som önskar köpa is under sommaren.

För att underlätta för alla och tänka på miljön har vi byggt en självsorterings station för våra matgäster. Här sorterar du själv allt som finns kvar på din bricka,  matrester,  plast, brännbart, glas burkar/pant och disken ställs i särskilda tråg.

Investeringarna är delvis finnansierade  av Europeiska jordbruksfonden för landskapsutveckling