Fiskarfrun´s Cafe´

 Fiskarfruns Cafe öppnar  den 30/5-2020  ,  på sidan "öppettider" finns säsongens alla tider🤩

Välkommen till Fiskarfruns´Cafe´. Här går man in i köket och beställer mat eller fika. Fisken som serveras är rökt i vårt eget fiskrökeri. Eftersom det är ett litet kök har vi inte möjlighet att servera varm mat. Hembakat  kaffebröd  finns av varierande utbud, även lite  gluten/laktos fritt.

På nedre våningen finns ett rum där vi i år har färre sittplaser för att hålla avstånd mellan er besökare. Ute finns  sittplatser på olika nivåer i trädgården och en del under körsbärsträden.

Vi har även sittplatser i den gamla logen som är en utav Ängsöns äldsta byggnader med vasstak invändigt , den kommer i år vara för serveringen i vår Fiskbutik.

Din hund är välkommen att  sitta med inne i Logen och utomhus vid borden.Pga Corona pandemin i Sverige har vi minskat sittplatserna inne i huset till ett 15 tal i rummet nederpå. De två små rummen på övrevåningen kommer inte vara öppna.Ute i  Logen  har vi minskat  antal sittplatser för att det ska vara rymligt mellan borden.

Respektera att alla bord på området är till för vår servering. Egen alkohol får inte medföras eller intas inom området. Vi har även rökförbud. Har du egen medhavd matsäck hänvisar vi till de allmänna platser som finns ute på Ängsö.

Nyheter säsongen 2020

 

Nu kommer du som besöker Fiskarfruns´för att äta & fika själv få sortera det du har kvar på brickan , matrester, plast , brännbart , glas , burkar/pant  blir mer miljövänligt. Vi har byggt 2 st självsorterings stationer en vid Cafeét och den andra vid fiskbutiken.

 

En andra nyhet är att vi börjar  servera fisk & smörgåsar i Fiskbutiken.

Vi fortsätter även i år att sälja glass  från den pyttelilla glassboden 😋 belägen vid Fiskarfruns´