Fiskarfrun´s Cafe´

 

Välkommen till Fiskarfruns´Cafe´. Här går man in i köket och beställer mat eller fika. Fisken som serveras är rökt i vårt eget fiskrökeri. Eftersom det är ett litet kök har vi inte möjlighet att servera varm mat. Kaffebrödet som bakas i Cafét är mjuka kakor, pajer och småkakor. Ett litet utbud finns av gluten/laktos fritt. Vi har 2 små rum på övervåningen som rymmer ca 8 - 10 pers/rum. På nedre våningen finns ett rum med ca 20-25 sittplatser. Ute finns 200 sittplatser på olika nivåer i trädgården och en del under körsbärsträden. Vi har även ett 40-tal sittplatser i den gamla logen som är en utav Ängsöns äldsta byggnader med vasstak invändigt. Din hund är välkommen att följa med att sitta med inne i Logen och utomhus vid borden. Men får inte följa med in i Cafébyggnaden. Vill du sitta vid ett bord inomhus rekomenderar vi att man gör en bordsbokning. Det går bra att boka på Tel 0171-444040 eller maila oss på info@angsofisk.se

Respektera att alla bord på området är till för vår servering. Egen alkohol får inte medföras eller intas inom området. Vi har även rökförbud. Har du egen medhavd matsäck hänvisar vi till de allmänna platser som finns ute på Ängsö.

Nyheter säsongen 2020

 

Nu kommer du som besöker Fiskarfruns´för att äta & fika själv få sortera det du har kvar på brickan , matrester, plast , brännbart , glas , burkar/pant  blir mer miljövänligt. Vi har byggt 2 st självsorterings stationer en vid Cafeét och den andra vid fiskbutiken.

 

En andra nyhet är att vi börjar  servera fisk & smörgåsar i Fiskbutiken.Det blir ofta köer i Cafeét och vi hoppas nu att  det ska bli ett bättre flöde och kortare väntetid. Delvis blir menyerna ganska lika , men fiskbutiken kommer kunna erbjuda ett större fisksortiment då du  b.la kan välja direkt från fiskdisken. Investeringar har gjorts med nya exponeringskylar frysgondol fiskexponeringskyl berdningskyl/bänk  , kassasystem .

Vi fortsätter även i år att sälja glass  från den pyttelilla glassboden 😋 belägen vid Fiskarfruns´

Delar av investeringarna är från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.